365 Cloudwerkplek Premium

Het uitgebreide pakket voor ondernemingen van 1 - 100 medewerkers die gebruik willen maken van de uitgebreide Office suite en werkplekbeheer. Gebruik de online- offline- en app variant van Office voor uw documenten en mailstroom met 365 Cloudwerkplek Premium

365Cloudwerkplek Premium

€ 48 p/m, p/gebruiker, excl. BTW
 • Exchange mailbox 50GB
 • Samenwerken met Teams
 • Bestanden opslaan in Sharepoint
 • Uw bedrijfsopslag in de cloud met OneDrive
 • Beheer uw mailbox met Outlook
 • Werk aan documenten met Word
 • Werk aan spreadsheets met Excel
 • Werk aan presentaties met Powerpoint
 • Werk aan drukwerk met Publisher
 • Werk aan databases met Access
 • Volledig werkplekbeheer met helpdesk

Geef uw bedrijf een professionele IT uitstraling

365 Cloudwerkplek Premium geeft uw organisatie toegang tot een enterprise IT omgeving inclusief een fair-use helpdesk, volledig externe back-up oplossing en 24x7 monitoring van uw hardware en services. Uw account  instellingen worden op meerdere apparaten gesynchroniseerd waardoor u nooit data kunt verliezen bij een defect apparaat of diefstal. U bent binnen een korte tijd weer aan het werken zoals u gewend bent op een nieuw apparaat.

Uw bedrijf op een betrouwbaar en schaalbaar platform

Met 365 Cloudwerkplek Premium kunt u uw documenten en mailbox openen en beheren op al uw apparaten. Uw E-mails staan veilig in de cloud in uw persoonlijk postvak. U beschikt over een opslag van 1TB en een mailbox ter grootte van 50GB en kunt bijlage(n) versturen tot 25MB. Zo heeft u geen problemen met vol gelopen mailboxen of niet te verzenden emails. U kunt verschillende mail clients gebruiken om uw mail te beheren. Koppel al uw mobiele (Windows Phone, iOS, Android en Blackberry) apparaten aan uw postvak en heb zo overal toegang tot uw emails.

Gebruik de volledige Office suite vanaf elk apparaat en geheel locatie onafhankelijk

Binnen het Premium pakket heeft u toegang tot de laatste Office online- en offline apps. U kunt de offline apps op 5 apparaten tegelijk installeren en activeren. Werk samen aan documenten en sla deze op op Onedrive of in uw Sharepoint omgeving. Beheer uw mail met Outlook en deel binnen uw organisatie u uw mailbox en agenda met andere medewerkers die gebruik maken van één van de verschillende pakketten.

Werkplek onafhankelijk en thuiswerken

Open en werk aan uw bestanden geheel werkplek-, apparaat- en plaats onafhankelijk. U kunt altijd op een veilige manier bij uw bedrijfsdata. Dit maakt het mogelijk om veilig werkplek onafhankelijk te werken.

Werk samen met Teams

Bundel uw bedrijfsprocessen, datastromen en beeldbellen met Teams. Met Teams kunt u nauw contact onderhouden met collega's en andere teams om zo een gestroomlijnd aan projecten te werken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de verschillende projecten.

Beveiliging

Neem controle over uw apparaten via de Cloud met advanced security. Al uw apparaten zijn beveiligd tegen diefstal en uw bedrijfsgegevens.

Migratie

Na uw huidige omgeving in kaart te hebben gebracht verzorgen wij het migratieproces van uw huidige omgeving naar uw 365Cloudwerkplek. Zo bent u in de meeste gevallen al binnen 24 uur online!