365 Cloudwerkplek Basis

Het kleinste cloudwerkplek pakket voor ondernemingen van 1 - 5 medewerkers die geen gebruik maken van de Office suite of deze al in bezit hebben. Gebruik de online en app variant van Outlook voor uw mailstroom. Heeft u ook de Office suite nodig? Kijk dan naar het pakket standaard

365Cloudwerkplek Basis

€ 20 p/m, p/gebruiker, excl. BTW
  • Exchange mailbox 50GB
  • Samenwerken met Teams
  • Bestanden opslaan in Sharepoint
  • Uw bedrijfsopslag in de cloud met OneDrive

Uw E-mail op een betrouwbaar en schaalbaar platform

Met 365 Cloudwerkplek Basis kunt u uw mailbox openen en beheren op al uw apparaten. Uw E-mails staan veilig in de cloud in uw persoonlijk postvak. U beschikt over een mailbox ter grootte van 50GB en kunt bijlage(n) versturen tot 25MB. Zo heeft u geen problemen met vol gelopen mailboxen of niet te verzenden emails.

Gebruik Outlook en andere mail clients om uw mail te beheren

U kunt verschillende mail clients gebruiken om uw mail te beheren. Ook kunt u gebruik maken van de online versie van Outlook die tegenwoordig niet veel meer onder doet voor de offline versie. Koppel al uw mobiele (Windows Phone, iOS, Android en Blackberry) apparaten aan uw postvak en heb zo overal toegang tot uw emails.

Deel uw postvak en agenda met anderen

Binnen uw organisatie kunt u uw mailbox en agenda delen met andere medewerkers die gebruik maken van één van de verschillende pakketten. Dit maakt samenwerken in met uw medewerkers snel en betrouwbaar.

Veilig en zonder SPAM

Alle mailboxen zijn voorzien van een anti-spam en anti-malware oplossing geïntegreerd in het pakket. Zo bent u goed beschermt tegen aanvallen van buitenaf.

Migratie

Na uw huidige omgeving in kaart te hebben gebracht verzorgen wij het migratieproces van uw huidige omgeving naar uw 365Cloudwerkplek. Zo bent u in de meeste gevallen al binnen 24 uur online!